Συνεργάτες

Η OpenIT είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.  Η άρτια κατάρτιση των στελεχών σε συνδυασμό με την διεισδυτική ικανότητα ανάλυσης δίνουν τα εχέγγυα στους πελάτες για τεχνολογικές λύσεις με ουσία και προοπτική.

Βασικοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά Android και iOS, η ανάπτυξη εφαρμογών στα social media και η ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικής μάθησης. Παράλληλα, η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως το fastphotos.gr, openkiosk.eu, openichnos.com, newsapp.gr και hotelapps.gr, αποδεικνύει την στόχευση της εταιρίας σε απευθείας παροχή λύσεων στο ευρύ κοινό.

 

URL: openit.gr


Η Robot Set Go είναι μια αναπτυσσόμενη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2016 και στοχεύει στην εκμάθηση υψηλής τεχνολογίας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Οι κλάδοι τις υψηλής τεχνολογίας με τους οποίους ασχολείται είναι :
1. Ρομποτική
2. Προγραμματισμός
3. 3D

Τα μαθήματα ρομποτικής γίνονται με την μέθοδο του σεναρίου έτσι ώστε τα παιδιά μέσα από τους ρόλους που παίρνουν κάθε φορά μπορούν και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του σεναρίου. Μέσα από αυτή την μέθοδο τα παιδιά παίζοντας μαθαίνουν την λογική του προγραμματισμού και της ρομποτικής κατασκευής έτσι ώστε να
γίνεται πιο εύκολη η κατανόηση μιας δύσκολης επιστήμης